Lifestyle, My Life

Zo houdt je jouw huid schoon en egaal tijdens de winter

Pff, waar moet je beginnen, in deze winterse kou? Hoe verzorg je je jouw huid zo goed mogelijk om geen nare mee-eters, zwarte puntjes of een droge, vale huid te krijgen? Het is mij aangeraden om zo nu en dan een huidbehandeling te laten doen. Let’s read on. Zo houdt je jouw huid schoon en egaal tijdens de winter.

Zo houdt je jouw huid schoon en egaal tijdens de winter

In de koude wintermaanden krijgt je huid heel wat te verduren. Zelf heb ik snel last van een hele droge huid en merk ik dat het ook te weinig zuurstof vasthoudt. Daarnaast krijg je van de vieze luchten van buitenaf, sigarettenlucht om je heen en andere geuren als de gourmet tijdens de kerstdagen, heel wat afvalstoffen binnen die snel in je poriën gaan zitten. Een schone en egale huid is dan een pré.

Ik heb verschillende producten getest om te kijken wat nou echt goed bij mijn huid werkt en ik merk wel dat ik een crème nodig heb die zuurstof rijkend is. Een dikke, vette crème werkt dan weer niet heel goed bij mijn huid. Ik raad dan ook aan om naar een specialist te gaan en na te vragen welke crème goed bij jouw huid past, voor je bakken met geld uitgeeft aan verschillende producten die misschien helemaal niet goed werken.

Zo houdt je jouw huid schoon en egaal tijdens de winter

Hot Yoga and Beauty Studio

Alweer een tijd geleden is er een nieuwe beauty studio geopend in Monster, vlak naast mijn huis haha! En ik was er nog nooit geweest, wat erg. ?

Hot Yoga and Beauty Studio is een salon die al dertien jaar complete behandelingen aanbiedt voor de huid- en voetverzorging. Daarnaast zijn ze gestart met een nieuwe trend: Hot Yoga (hier meer over in de volgende blog).

Je kunt hier terecht voor zowel uiterlijke, als innerlijke verzorging!

De salon heeft in de afgelopen jaren al een grote bekendheid opgebouwd in Westland, wegens de prachtige salon en de perfecte ligging. Bij de studio kun je terecht voor huidverbeterende behandelingen, zoals bindweefselmassage, microdermabrasie, microneedling, definitief ontharing en acne behandelingen. Ook kan je er naast duo-behandelingen en massages ook terecht voor de trendbehandelingen zoals wimperextensions en gellak nagels!